Sommerhuse søges til udlejning

Kære sommerhusejer!

I dag henvender jeg mig til jer, fordi jeg skal bruge flere pæne, velplejede sommerhuse til udlejning til de mange turister, som år efter år efterspørger sommerhuse hos os, for at holde deres ferie her i Købingsmark.

Hvis i vil leje jeres sommerhus ud i et par uger om sommeren eller længere, så vil jeg gerne sørge for gæsterne og papirarbejdet.

Det er ikke en dårlig forretning, at leje sommerhuset ud. De første 41.800,- kr. (tal fra 2020) lejeindtægter er skattefri og af resten er 40 % skattefri. Det bliver da til et beløb, som er til at føle på.

Mange husejere vil ikke leje ud, fordi de ikke vil ha´ besværet med at se huset efter og gøre rent ved gæsteskift. Hvis det skulle være tilfældet, så er det ikke et problem, for det kan vi klare for jer.

W. Christensen Sommerhusudlejning blev grundlagt i 1962 af mine svigerforældre med deres eget sommerhus. Siden er der kommet flere til, og nogle er gået fra. 

Jeg håber, det har jeres interesse og ser frem til et ”sommerhusmøde”.

Anna Christensen,  Augustenhofvej 15, 6430 Nordborg.
Tel. 26 45 70 51, mail:  anna.ch@outlook.dk